top of page

Budapest 12. kerületében, a Budai hegyekben egy lakóhaz kerítését bontottuk ki (a képeken a szétvágott zöld maradványok). A bontás ilyen esetekben mindig a munka része. Természetesen a maradványokat csak abban az esetben hagyjuk a helyszínen, ha az ügyfelünk kéri. Minden egyéb esetben elszállítjuk, hogy ne hagyjunk felesleges szemetet a munka végén a helyszínen.

Az alaptól újra betonoztuk: kimertük az ívet és vasalattal együtt beöntjuk a zsalukat is betonnal. Ez lesz az új kerítés alapja.


Az erősített zártszelvény vázra felkerültek a méretre vágott és előkészített akácfa elemek. Természetesen a zártszelvény tetejét le zartuk, hogy ne ázzon el. Fő a hosszú élettartam és az elégedett ügyfél. A fákat leápoltuk és festettük, hogy időtállóak legyenek. (a tulajdonos külön kérése volt, hogy ne rakjuk fel túl sűrűn a fa elemeket).

A lábazat le lett kenve alapozóval. Száradás után felkerült a Megrendelőnkkel közösen kiválasztott színezett vakolat. A zártszelvények is le lettek festve egy időtálló magas minőségű festékkel, valamint a megmaradt kapurész vas elemeit lecsiszoltuk és újrafestettük.bottom of page